Kärtsy

 tunnetaan parhaiten kansainvälisilläkin markkinoilla paljon vaikuttaneen Waltari-yhtyeen nokkamiehenä. Yhtye on täyttänytkin jo kunniakkaat 30 vuotta ja meno senkun on vaan parantunut!

Taipuu lisäksi juonto, dj-hommat, baaripianomusiikki sekä tuotantokoordinoibti-/organisoiintityö

Harva kuitenkin tietää, että Kärtsy on tehtyn jo lähes 10 vuotta myös huomattavaa uraa trubaduuritaiteilijana, kierrellen Suomea ristiin rastiin tämänkin tittelin alla.

Kärtsy Duon akustiseen instrumentaatioon kuuluu luonnollisesti akustinen kitara, mutta myös piano on setissä huomattacassa roolissa, pianoa Kärtsy on soittanutkin jo pienestä pitäen, joten tämä tuo settiin huomattaa rikkautta, verrattuna moniin ”perustrubaduureihin”. Kaverina duossa on alkuperäinen Waltarin rumpali Sale.

Setin repertuaari on myös hyvin Kärtsyn näköistä. Noin puolet koostuu cover-kappaleista (tilatessaan saa myös kokonaisen cover-illan) ja puolet artistin omista hengentuotteista. Covereiden pääpaino on 90-luvun hiteissä ala Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Depesche Mode ja Blur, mutta myös 2000-luvun materiaalia löytyy ala Linkin Park, Lady Gaga ja Paramore. Toki myös klassikot kuuluvat illan huipentumaan ala Led Zeppelin, Queen, Bowie ja Prince.

Kärtsyn monipuolisessa musiikkimaailmassa ovat ihmiset kovasti viihtyneet ja myös artistin valovoimainen persoona luo heti juhlallisen perusvireen illalle.

Ota yhteyttä

1 + 3 =