Remix

  kuuluu bilebändien raskaaseen sarjaan. Tämä ei ole tapahtunut hetkessä, vaan pitkäjänteisen työn tuloksena.

Vuodesta 2008alkaen Remix on kiertänyt ympäri Suomea noin sadan keikan vuosivauhdilla, soittaen ajankohtaisia, sekä klassikoiksi muodostuneita kotimaisia pop/rock/suomiräp/finnhits -covereita hurmiotilaan nostatetulle yleisölle rouheilla soundeilla.

Keikkoja on takana noin 1000 ja tällä hetkellä Remix on Suomen Some -seuratuin bilebändi!

Remixissä esiintyy viisi miestä ja mukana kulkee ammattitaitoinen äänimies. Remixillä on käytössä laadukas äänentoistojärjestelmä ja näyttävä valokalusto. Esiin- tymisiin liittyvät yksityiskohdat ovat aina neuvoteltavissa tilaajan tarpeiden mukaan.

Esiintymisen voit tarvittaessa rakentaa haluamasi kaltaiseksi. Show voi olla 30-90min rock/pop -show tai halutessasi esim 2x45min.

Tallennejulkaisujen puolella yhtye on ottanut entistä aktiivisemman tekemisen meiningin. Julkaisuilla on tunnetusti ollut feattaamassa hämmennystä tavalla tai toisella aiheuttanut artisti.

Julkaisut ovat pääasiassa olleet linjan mukaisesti ns. covereita tai käännösversioita. Joukkoon mahtuu kuitenkin muutamia bändin omaa käsialaa olevia julkaisuja. Remixin tallenteita on striimattu eri suoratoistopalveluissa yhteensä reilusti yli 4milj. kertaa!

Remixin some-näkyvyys on levinnyt räjähdysmäisesti ja uusia seuraajia eri kanaviin ilmaantuu päivittäin lisää!

Ota yhteyttä

13 + 11 =