Snäfä

  eli Jani Reini on syntynyt Espoossa mutta nykyään asuu Kouvolassa.Snäfä on räpännyt aktiivisesti vuodesta 2011. Vuonna 2012 julkaistiin Snäfä & Sykli ”Tulvana Usvaa” omakustanne ep. Snäfä oli myös toinen Vetelä, Etelän Vetelät yhtyeestä.

Soolo tuotantoa Snäfä on tehnyt vähemmän, mutta ”Kaikest Huolimatta” kappaleen musiikkivideo nousi YouTube:n top ykköseksi Nousussa nyt listalla. Vuonna 2017 julkaistu ”Kaikest Huolimatta pt2- ft. Mc Rambo&Iivo” tuotti seinälle kultalevyn. Snäfä on keikkaillut eri projekteissa ja soolona satoja kertoja. Keikkoja Snäfä on heittänyt ympäri suomea aina Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Joensuuhun. Snäfä on nähty niin Hoodfesteillä, Mellakka festivaaleilla kuin myös Seinäjoki hiphop -festareilla uniohtamatta lukuisia pienempiä festareita. Tavastia, Nosturi mutta myös synttärit sekä ja muut yksityistilaisuudet ovat Snäfälle tuttuja.

Keikat ovat aina ammattimaisia ja energisiä. Tuplaaja auttaa showssa kuten myös Dj Puliukko, joka nimestään huolimatta on suomen top 10 scrätsääjiä. Keikoilla Puliukko saa ihmisten huomion ilmiömäisillä scrätseillä ja hauskoilla kikoilla.

Snäfän keikka on siis kokonaisuudessaan asia minkä monen ihmisen pitäisi nähdä ja kokea.

Ota yhteyttä

14 + 1 =