Marko Poskiparta

 Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi. 

Olen reilu parikymppinen taikuri, mentalisti ja tradenomi. Valmistuin myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä 2018. Tradenomiopinnot ovat eräänlainen varasuunnitelma mikäli syystä tai toisesta minusta ei tulekaan ammattitaikuria.

Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästäni huolimatta taianomaisen esitykseni ovat nähneet sadat taikurit ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

​Kiitosta työstäni taikurina & mentalistina olen saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017. Taikuripalkintojen lisäksi esiinnyin vuonna 2016 Talent Suomi TV-ohjelmassa. 

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Asun tällä hetkellä Turussa, siksi esiintyjän ja ohjelmaa juhliin saa edullisimmin Varsinais-Suomessa, Satakunnassa tai Pirkanmaalla. Tämän takia kysytyimmät keikkapaikat ovatkin akselilla: Turku, Rauma, Pori ja Tampere. Esiinnyn kuitenkin ympäri Suomea erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Nyt on sinun vuorosi kokea miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu. 

Ota yhteyttä

5 + 8 =