Valot,

kamera,

käy!

Keikkoja.fi ohjelmatoimisto tarjoaa koulullenne mahdollisuutta päästä kuuntelemaan kiehtovaa ja kirjaimellisesti taianomaista kertomusta yrittäjyydestä ja yritysmaailmasta etänä, stream yhteyden kautta.

Tarinansa kertoo 24 vuotias taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta joka on valmistunut myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi syksyllä 2018. Markon puhuessa oppilaat saavat mielenkiintoisella tavalla oivalluksia niin yritysmaailmasta, yrittäjänä olemisesta kuin omasta henkisestä kasvustakin. Kuuntelijoiden mielenkiinnon ylläpitämiseksi Marko on nimittäin lisännyt esitykseensä jopa ripauksen tai kaksi taikuuttakin. Näin Marko tarjoaa varmasti shown joka on paitsi opettavainen, myös hauska ja viihdyttävä. Juttua aiheesta Markolla riittäisi useammaksi tunniksikin, mutta keskeiset asiat, kuten ”Kuinka löytää se oma juttu?” ehtii käydä hyvin n.45 minuutissakin.

Taianomaisen yrittäjyystarinan hinta määräytyy sen toteutustavan, sijainnin sekä mahdollisen lisätekniikan tarpeen mukaan. Tarkemman hinta-arvion juuri teidän koulullenne saatte kysymällä.

Lisäksi haluan vielä muistuttaa että kauttamme saatte tilattua helposti niin puhe-, kuin muihinkin tilaisuuksiinne kaiken tarvittavan. Tarjontamme kattaa:

  • Sisä- ja ulkovalaistuksen, jossa tuomme käyttönne niin karkkimaisen kauniit, liikkuvat ja eläväiset valot kuin myös perinteisemmänkin valaistuksen.
  • Äänentoiston jossa tarjoamme käyttöönne huippuluokan langattomat kapula- HeadSet ja konfrenssimikit.
  • Kuvaesityksiin kauttamme tilattavissa on niin televisiot, videotykit kuin valkokankaatkin.
  • Stream-lähetyksiin tarvittava välineistö, jonka toimitamme mielellämme tarvittaessa molempien osanottajien käytettäväksi.
  • Koronan huomioiden kauttamme on tilattavissa myös maskit, visiirit sekä kosketusvapaat käsidesiautomaatit.

Ota yhteyttä

5 + 15 =